Info vedr. afhentning

Varer som er bestilt inden d. 20. i hver måned, kan normalt afhentes i klubben første torsdag i måneden efter.
Efter varen kan ses trukket i banken, kan det bestilte udleveres ved henvendelse til en træner.

For at bestille en vare, klik på den variant af varen du vil bestille (f.eks. 1 stk. S under træningsdragten) og klik derefter på "LÆG I KURV". Når du er færdig med at handle, skal du klikke på "GÅ TIL BETALING", for at betale varen, og gennemføre bestillingen.

Pengene for købet hæves først når varen er udleveret!

Træningsdragt
Beskrivelse

Sort træningsdragt. Broderet klub-logo på brystet. Dragten findes i to varianter: Én hvor logoet på ryggen er trykt på, og én hvor logoet på ryggen er broderet på. Den broderede ryg-version er super flot!

Dit navn bliver broderet på brystet af træningsdragten, lige under logoet.

(Se billedet af T-shirten længere nede, for at se hvordan ryg-logoet ser ud)

Hættetrøje
Beskrivelse

Hættetrøjen Rocky fra Budo-Nord er en lækker hættetrøje i 65% bomuld og 35% polyester, der er yderst behagelig at have på.

Hættetrøjen har rib i siden, der fortsætter til midt på ærmet og slutter af i en spids, der giver en god pasform. Ribkant ved ærmegab og ved livet. Lynlåsen foran er gennemgående og i samme kontrastfarve som snoren i hætten. Budo-Nord logo på højre bryst er trykt på. Logosnip syet på ved højre lomme. På venstre bryst broderes kofukan logo samt navn.

Unisex størrelser:
Bruger du som kvinde en medium i damestørrelser anbefaler vi, at du køber en small.
Bruger du som mand en medium i herrestørrelser anbefaler vi, at du køber en medium.
Sportstaske, stor
Beskrivelse
Stor rummelig og praktisk kvalitetstaske, med broderet klub-logo på siden. Et stort rum med bred åbning i midten, og to mindre i hver ende. Forstærket bund som beskytter mod fugt. Tasken har lange hanke og skulderrem. De lange hanke gør, at tasken nemt kan bæres på ryggen. Måler 62 x 36 x 25 cm.

Tasken kan leveres enten med eller uden broderet navn på toppen. Billedet viser modellen med broderet fornavn på toppen. Broderingen af fornavn koster 50 kr ekstra. Broderingen af både for- og efternavn koster 100 kr ekstra.
T-Shirt
Beskrivelse

Sort T-shirt i god kvalitet med trykt logo på både brystet. Billedet viser en gammel model, som kun har tryk på ryggen.
Kofukan Klub mærke
Beskrivelse
Klubmærke til at sy på gi, på brystet.
Shito-Ryo mærke
Beskrivelse
Shito-Ryo stilartsmærke, til at sy på venstre skulder/overarm af gi''en. Det er frivilligt om man ønsker at bære dette mærke.
Pinan Katas in Depth
Beskrivelse

A study of the most popular karate katas in the world.

Sensei Keiji Tomiyama.
Fundamentals of Karate-do
Beskrivelse

Essential elements for development through karate training at all levels.

Sensei Keiji Tomiyama
Shito-Ryo Karate-do
Kofukan Pin

Officiel Shito-Ryu Kofukan pin